Annons från Baltex

Bli kvitt din oroliga mage

Dras du med magsmärta, oregelbundna toalettbesök och gaser? Nästan var femte svensk lider av IBS och många har längtat efter effektiva behandlingar. Nu finns LactiPlus IBS som återställer obalansen i tarmens ekosystem och därmed kan motverka besvären.


IBS, Irritable Bowel Syndrome, kan dels vara väldigt smärtsamt, men också jobbigt för den sociala tillvaron på grund av besvär som oregelbundna toalettbesök, uppsvälldhet och gaser. IBS är en så kallad funktionell sjukdom, vilket innebär att det inte går att hitta något medicinskt fel på tarmen, men ändå fungerar den inte som den ska. Forskning pekar på att en obalans i tarmens ekosystem skapar jobbiga och smärtsamma symptom. Detta kan göra dig stressad som i sin tur förvärrar obalansen och hela situationen blir till en ond cirkel.

Vill du testa LactiPlus IBS? Klicka här

Nytillskott i LactiPlus-familjen
Baltex har länge stått för marknadens bredaste sortiment av mjölksyrabakterier, så kallat probiotika, och nyligen utökade de LactiPlus-familjen med LactiPlus IBS. Produkten är receptfri och innehåller en makrobiotisk bakteriestam som skyddar tarmväggens yta och förhindrar attacker av sjukdomsframkallande ämnen. Den är dessutom en så kallad medicinteknisk produkt vilket betyder att den inte innehåller några ämnen som tas upp av kroppen. I praktiken försvinner därmed risken för bieffekter. Med LactiPlus får du alltså en trygg produkt som bryter alltså den onda cirkeln och gör att du kan slippa IBS-besvären.

My testade LactiPlus IBS
My är en av alla de som drabbats av IBS och för henne var besvären allra värst efter kvällsmaten. Det hände flera gånger att hon avslutade restaurangkvällen med vännerna tidigare än planerat för att skynda hem till toaletten. Hon berättar att det kändes pinsamt och att hon inte ville berätta om problemet. Sedan drygt två veckor tillbaka har hon ätit två kapslar LactiPlus IBS dagligen och upplever stor skillnad.

– Jag hade hört talas om probiotika men trodde aldrig att det skulle bli såhär bra. Visst är jag fortfarande eftertänksam när det kommer till mat och dryck, men en festmåltid då och då gör inte längre någon större skillnad. Den största förbättringen är att jag inte får uppblåst mage längre.

Gör som My och testa LactiPlus IBS

Förbättra din maghälsa
Kliniska studier visar att cirka hälften av patienterna som testat LactiPlus IBS upplevde både minskad smärta och en förbättrad livskvalitet. Nu kan du bryta den onda cirkeln och förbättra din maghälsa.

– LactiPlus IBS befäster LactiPlus som det mest innovativa magsortimentet, förklarar Tomas Färnlöf, vd för Baltex AB som varit med och utvecklat LactiPlus-serien under drygt 20 års tid.